Om os – Hvem står bag siden her, og hvorfor ?

Denne her sides formål er at udbrede kendskabet til Orthomolekylær Medicin, som du kan læse om hos Radiodoktoren Carsten Vagn Hansen her.

Carsten Vagn Hansen fra Radiodoktoren har intet andet med denne her side at gøre.

Siden bliver skrevet af forskellige skribenter, men det er hovedsageligt personen Jimi Hove, som står bag. orthomolekylær medicin

I sin søgen efter sundhed har han prøvet juicing, motion, mindfullness, moderne medicin, varieret kost osv osv. Ligesom mange andre danskere der søger det sunde liv.

Til sidst blev han bekendt med fænomenet “megadosing af vitaminer“, som for alvor fik fart da den dobbelte nobelprisvinder Linus Pauling beviste at store mængder C vitamin (10-20-30 gram per dag i pulverform), kunne helbrede utroligt mange sygdomme.

Dette er videnskabeligt bevist, både af ham, men også i peer review undersøgelser på anerkendte universiteter verdenen over. Du vil med tiden kunne finde en liste med alle disse undersøgelser her på siden. Indtil kan du selv Google og finde disse undersøgelser.

Du vil typisk finde en del sider som også  siger at det ikke er bevist, hvilket er et mærkværdigt postulat, når det rent faktisk er, og man nemt kan finde beviserne.

Selv er Jimi Hove blevet helbredt for paradentose, mild depression, angst, har fået bedre hukommelse, bliver stort set aldrig syg mere, bedre potens, bedre syn og generelt markant mere energi i hverdagen. Hvis du søger på nettet, vil du kunne se, at det er han ikke alene om.

Og det er denne her sides formål. At hjælpe dig med at finde de rette vitaminer og mineraler, så du også kan få den helbredelse vi alle har fortjent.

iherbAlle de produkter vi anbefaler, vil du enten kunne købe hos Iherb.com, eller hos Amazon.com

Vi tjener en lille smule per salg du foretager igennem den her side her. Disse beløb vil gå til at aflønne skribenterne på siden her, til at betale for hjemmesiden og hosting af hjemmesiden.

Hvis du er det mindste i tvivl om rigtigheden af udsagnene på den her side, eller på andre sider der påstår det ene eller det andet angående sundhed, så tjek det mange gange igennem. Det er dit helbred det handler om.

Udover at Carsten Vagn Hansen fra Radiodoktoren anbefaler Orthomolekylær Medicin, så er der også en netværk af anerkendte danske læger der også anbefaler behandlinger med store doser vitaminer og mineraler. De er med i en forening der hedder: ” Dansk selskab for Orthomolekylær Medicin” og dem kan du finde ved at klikke her

Her finder du læger og tandlæger

Her på den her side finder du vitaminerne og mineralerne som de anbefaler, bare meget, meget billigere end i Danmark, Tyskland og ja hele verdenen. Iherb.com er verdens største webshop for kosttilskud, og priserne er også de billigste i verdenen. Test det selv.

Tak fordi du deltager i rejsen mod dit eget gode helbred.

Vi er glade for at kunne hjælpe.